Hello Guest it is October 21, 2021, 10:20:12 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - TDAY

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »
31
Show"N"Tell ( Your Machines) / Lagun KneeMill Mach4 Pokeys Retrofit
« on: April 12, 2016, 08:51:26 AM »
Hello all,
 Got another project at work. Retrofitting an old Lagun knee mill that has done more sitting than running in its life. The old Westamp amplifiers were the main issue. Its got an old Autocon Dynapath Delta 20(anyone want it;) that will not come out of fault now. So boss opted to retrofit it. ;D Iam using a Pokeys57E , CNCdrive servo drives and same unknown servos that are on machine. These servos where originally set up with an tachometer. I had a BEI encoder, so i made an adapter for it to bolt to servo and had to machine down housing height where the TACH was bolted. After some messing around with the settings of servo drive i got a test run on the Y axis....wow...never heard these motors run so quiet and smooth, with the old setup they used to have a super high pitch that would drive you nuts!

32
Mach4 General Discussion / Re: Mach4 Install on XP
« on: December 14, 2015, 10:43:01 AM »
:) Sorry for the extra work load ;)
Let me know if i can do any testing for you with the current PC setup in question, as i can wait on installing it on machine.
Troy

33
Mach4 General Discussion / Re: Mach4 Install on XP
« on: December 14, 2015, 09:38:11 AM »
The windows XP disk i used to install is Service pack3. There was not any Mach software installed before i tried Mach4. I installed OS and then tried to install Mach4. Nothing else was installed.
Only profile i used is the one installed by Mach4.

34
Mach4 General Discussion / Re: Mach4 Install on XP
« on: December 14, 2015, 08:16:14 AM »
Ok, PC does not have the .NET 3.5. So i downloaded the full 3.5 service pack 1(231MB) and installed. Now Mach 4 launches with no errors. Will report later if anything more pops up.
Thanks again,
Troy

35
Mach4 General Discussion / Re: Mach4 Install on XP
« on: December 12, 2015, 10:28:06 PM »
No, there is no .net nor vcredist 2013, unless Mach4 installed them. Ill check it out Monday and post my results.
Thanks,
Troy

36
Mach4 General Discussion / Re: Mach4 Install on XP
« on: December 11, 2015, 05:30:00 PM »
Yup.

37
Mach4 General Discussion / Re: Mach4 Install on XP
« on: December 11, 2015, 07:07:27 AM »
User is set as admin. Also forgot to mention after closing the first error message, i get another stating 'There was a problem loading the screenset "" '.

38
Mach4 General Discussion / Mach4 Install on XP
« on: December 10, 2015, 02:02:55 PM »
Trying to install Mach4 on a windows XP machine. After install, i try to launch Mach4 and get an error stating"Could Not Initialize the Core".

This is a 32bit windows Home XP that i just did a fresh install of OS today.
I havent been keeping up with the development of Mach4 (starting a new chapter) , so does Mach4 Ver 2 work on XP?
Thanks,
Troy

39
Finished Plugins for Download / Re: Mach3 Camera Plugin V3
« on: September 09, 2014, 07:06:20 AM »
Hi Klaus,
 I forgot all about that. Ill give it a go.
Thanks again ,
Troy

40
Finished Plugins for Download / Re: Mach3 Camera Plugin V3
« on: September 07, 2014, 09:22:01 AM »
Hi Klaus,
 Scripts worked great even with System Menu set to off. :)

On another note. Can the option to rotate image be added?

Thanks again,
Troy

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »