Hello Guest it is July 27, 2021, 04:54:09 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jpeter

Pages: 1 2 3 »
1
General Mach Discussion / Re: spindle control help needed
« on: February 25, 2014, 05:34:48 PM »
Good point. Yeah, I disabled the spindle motor tuning option and the spindle still works. So having spindle enabled in motor tuning was basically the problem all along. Thanks,

2
General Mach Discussion / Re: spindle control help needed
« on: February 25, 2014, 05:14:12 PM »
Good job Hood. That fixed it. Surprised me. I thought cuz I was only starting a vfd the motor tuning didn't count. I wonder if I'd waited longer if the motor would have started? Anyway, it's work'n now and that's whats counts. Thanks again, I'm forever greatful.

3
General Mach Discussion / Re: spindle control help needed
« on: February 25, 2014, 03:04:21 PM »
Version r3.043.066.
I Changed the extension to .txt so I could attach it. I see that's not a allowed file type either but I'm gonna try it anyway.

4
General Mach Discussion / Re: spindle control help needed
« on: February 24, 2014, 04:55:36 PM »
Well did the reinstall. Still troubled.

5
General Mach Discussion / Re: spindle control help needed
« on: February 24, 2014, 01:28:25 PM »
Thanks for the comment and thanks too for the deletion. I hate to do a reinstall but the tought has occured to me.

6
General Mach Discussion / spindle control help needed
« on: February 22, 2014, 02:44:08 PM »
Hope I'm in the right forum:
Been using mach3 for a long time. Installed it on a new computer, still running XP. Been using spindle stop/start, m3, m5, f5 to toggle the spindle for some time. On the new computer I've got trouble. Seems m3 and m5 work but f5 only starts and stops the spindle once. After that the yellow spindle indicator continues to blink yellow and spindle control is lost. MIDI m3 and m5 still work. Some glitch in the software is causing me trouble. Once again, f5 toggles the spindle on or off only once and then becomes ineffective. M3 and m5 always work. Help.
I posted this idea twice by mistake. Sorry.

7
General Mach Discussion / Re: using mdi
« on: January 25, 2010, 07:13:13 PM »
Hey Jeff, you get a gold star. Somehow I made z a hot key. Must have been by accident.

Thanks,
Jim

8
General Mach Discussion / Re: using mdi
« on: January 25, 2010, 07:02:56 PM »
thats an idea. i'll check that.

9
General Mach Discussion / Re: using mdi
« on: January 25, 2010, 06:42:20 PM »
thats an idea. i'll check that.

10
General Mach Discussion / using mdi
« on: January 25, 2010, 06:18:44 PM »
Hey, I'm configuring an upgrade solving some glitches and found this one. When entering code into the MDI window the moment I enter the letter Z the window turns gray and blanks all previous entries. For example: Enter g1x1y1z......, the window turns gray and blank when I enter z. Strange. Any ideas?

Jim

Pages: 1 2 3 »