Hello Guest it is December 04, 2020, 06:31:32 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - wildgrav

Pages: 1 2 3 4 »
1
I have the latest software. It's the hardware that i cannot find any direction on.

2
I couldn't  find anything there either

3
Hi All

I am running machstdmill and am trying to find info on how to setup a ATC for my 8x4 table. MSM has a page setup for the Santa Cruz Engineering
Automatic Tool Changer. There is no documentation about the hardware required in the help section and after googling my brains out I cannot even find the company. Maybe it an Australian thing!
Does anybody have this system working or any other method I could learn from.

Regards
Noel

4
CVI MachStdMill (MSM) / Re: Spindle Speed MSM
« on: August 05, 2010, 07:10:03 PM »
Thanks Dave

Every thing you noted was correct. Even went back to scratch with the spindle problem to see if I missed some thing with a fresh head and couldn't win that battle. All seems to work well with proceedures you suggested. Version R3.043.012 is what MSM should be operating with yea?

Noel

5
CVI MachStdMill (MSM) / Re: Spindle Speed MSM
« on: August 05, 2010, 06:10:26 AM »
Hi Dave

Started the old version and then loaded MSM screen set as you suggested from within the old version and all works as it should. Two of us checked the setup in case I was loosing my brain and agreed that the grey mater as good for a few years yet . However just doing what I did would prove that I missed something??? Wouldn't it??

Regards

Noel

6
CVI MachStdMill (MSM) / Spindle Speed MSM
« on: August 04, 2010, 03:22:52 AM »
Hi All

For the life of me I cannot get the spindle going in MSM. Coppied all the pins from previousl version and that still works as well. Any clues

Noel

7
So you have dumped the XML off the desktop to the laptop....yea?

Noel

8
Your are not alone as my spindle starts if I stop and start again. Sometimes it starts first go. Using latest version.

Noel

9
General Mach Discussion / Re: Combined Lathe / Mill in MACH3?
« on: March 16, 2010, 10:50:33 PM »
I put a vartical mill attachment on my lathe and tht way you don't have to change anything. I havn't hooked up the Y axis yet ut the Gecko are ready to go. http://www.youtube.com/watch?v=_X2RVwgg88M

Regards

Noel

10
General Mach Discussion / Re: Rapids in Lathe Blue Screen Set
« on: January 31, 2010, 05:22:41 AM »
Thanks Hood

Screen 4 did the job. Not hard at all for that little job

Regards

Noel

Pages: 1 2 3 4 »