Hello Guest it is May 17, 2021, 12:53:36 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - super_duper_cnc

Pages: 1
1
Hi,
    here's a video of the situation : http://www.youtube.com/watch?v=yK7fIsbhlPQ&feature=youtu.be

It did come with some instructions in PDF I'll see if I can add them somehow, they're not particularly detailed though.

Thanks,

2
I'll try and do a video tomorrow to show you what I mean.

3
Hi,
    I mean the display on the stepper motor driver is showing that it is receiving the pulses. It has a display on the driver box that shows x-y-z, this updates in sync with the mach interface. But the motors don't turn   ???


Thanks for taking the time to reply,

4
    Hi,
        I bought this
http://www.ebay.co.uk/itm/Advanced-3Axis-TB6560-Stepper-Driver-Box-Keypad-Display-1-86Nm-Nema23-Motor-PSU-/190983631268?pt=UK_BOI_Industrial_Automation_Control_ET&hash=item2c7782f1a4 and have been trying to get it to work with mach3. The stepper motors work perfectly using the manual control buttons, no problem there with the motors or power supply. Mach3 is running through the G-Code no problem. The driver box IS definitely receiving the pulses because the co-ordinates on the screen change in sync with the changes of the co-ordinates on the mach3 display. So I don't understand why the motors don't turn. Does anyone have any suggestions ? Tried playing with just about every option but no luck. I don't really know what I'm doing though, this is my first foray into this kind of thing.

  • Steppers definitely working
  • Power supply definitely OK
  • Mach3 definitely sending commands
  • Stepper motor driver definitely receiving commands

I hope it's not a faulty driver box :(

I would be grateful for any help anyone can give.

Thanks,

Pages: 1