Hello Guest it is December 14, 2019, 02:17:53 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - customfabrication

Pages: 1
1
LazyCam (Beta) / Re: Arcs in Lazycam not working
« on: October 20, 2012, 08:52:43 PM »
Yes this is the part. The dxf file is from AutoCAD 2012 I can re-post in am earlier edition if needed!

2
LazyCam (Beta) / Re: Arcs in Lazycam not working
« on: October 20, 2012, 03:44:23 PM »
Sorry it has taken so long to post this- the company that sold us the set up had to come and rebuild the computer and reinstall Mach 3 since they apparently didn't do it correctly the first time.  I thought that this would fix the issue- but when I went back today to do it- I am still having the same issue.  I tried looking in the manual- and didn't find exactly what I was doing wrong perhaps

3
LazyCam (Beta) / Arcs in Lazycam not working
« on: September 08, 2012, 05:33:18 PM »
I am still a new user to Lazycam and Mach 3 and this has been much harder than I originally thought!

I have drawn several things in Autocad- saved as a .dxf, imported into Lazycam then posted to a gcode and uploaded in Mach3.

When they run though, it stops when the gcode to the arcs that it should be cutting out and says that the arc doesn't match the starting arc.

Any ideas of how to fix this?

I wish there were more video tutorials on Lazycam!

4
LazyCam (Beta) / z in gcode
« on: July 30, 2012, 08:41:06 PM »
I am able to post my dxf file to gcode in lazycam....but when i open it in Mach3.....the z starts goes to 60 and then goes all the way back to 0 before anything actually happens....how do i get it to stop doing this?

Pages: 1