Hello Guest it is December 04, 2020, 06:33:24 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - johnrei

Pages: 1
1
General Mach Discussion / Re: 3d probing not working
« on: January 26, 2007, 12:24:23 PM »
Hi Brian,

Thanks for your help. Art emailed me some instructions, and I think it's worked out.

John

2
General Mach Discussion / Re: 3d probing not working
« on: January 26, 2007, 11:37:01 AM »
Hi Brian,

This is the first time I've attempted to use this cnc, and I am totally new to this technology. I have the probe plugged into the I/O port, but I don't know how to determine what settings I should change to. Thanks for your patience, once I get it, it should hopefully stick.

Thanks,
John
www.reichert-studios.com

3
General Mach Discussion / Re: 3d probing not working
« on: January 26, 2007, 11:13:12 AM »
I'm in the diagnostics page, when I push the probe, the M3++Lim lights up.

Johm

4
General Mach Discussion / 3d probing not working
« on: January 26, 2007, 12:12:08 AM »
Hi,
I'm new to cncs, and am having trouble with the 3d probing plugin in mach3. I get all the way to the press probe tip to test, and when I touch it, the reset goes off. If I bypass that step, and press start sequence operation, I get a no probe message. This is on a Taig cnc with their controller. It works with their software, but it's written in dos, and won't allow me to write on anything but the floppy that the program boots up from.

Can anyone help?

John

Pages: 1