Hello Guest it is August 25, 2019, 10:51:46 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pistolknight

Pages: 1
1
General Mach Discussion / Re: shuttle express drivig me crazy!
« on: February 08, 2010, 05:16:55 PM »
You guys rock!  After finally getting the wife/kids off to bed, i stripped the computer of Mach3 and all traces of the shuttle driver, before installing the newest lockdown of Mach3 followed by connecting the shuttle. Now everything works like a dream. ;D

Now if you could only get this Vista OS computer that i'm emailing from to stop missing letters when i type, then i would be  VERY VERY grateful indeed!

Thanks guys, i owe you all a pint.

2
General Mach Discussion / Re: shuttle express drivig me crazy!
« on: February 08, 2010, 01:29:00 PM »
Thanks guys! your suggestions are very much appreciated.  I also spoke to the guy at Routoutcnc and he thinks i should strip my system including Mach3 and do a clean install with the latest version of Mach3.  I will let you know how i get on.

The help is very much appreciated

David

3
General Mach Discussion / Re: shuttle express drivig me crazy!
« on: February 08, 2010, 05:56:45 AM »
so, i have a problem.  The computer i use for Mach3 has no internet connection and also no cd writer - i will have to borrow a mini drive from work to be able to transfer details of the XML to this computer....bugger me, things are never simple in this house!

4
General Mach Discussion / Re: shuttle express drivig me crazy!
« on: February 07, 2010, 05:23:22 AM »
just the standard xml used, but i will copy it and post as you said - when the wife/kids allow!
Thanks,
David

5
General Mach Discussion / Re: shuttle express drivig me crazy!
« on: February 07, 2010, 03:12:07 AM »
as i said - complete newbie - not really computer literate, infact, not really any kind of literate! I've had the machine running perfectly well before now, it's just now that i want to add the Shuttle xpress that i'm having problems.

6
General Mach Discussion / Re: shuttle express drivig me crazy!
« on: February 06, 2010, 05:30:07 PM »
Thanks Hood - i have tried that and still things are messed up.  I'm running Mach3 version R2.0.035 which i bought from Routout about 18 months ago.  Maybe i should get the new version, however, i've just got it running the way i want and i don't want to screw things up.

7
General Mach Discussion / shuttle express drivig me crazy!
« on: February 06, 2010, 04:54:21 PM »
Hi, i'm a complete newbie to this forum so please take it easy on me! 

My problem is:
when i download and install the plugin for the Shuttle Express everything appears ok until i try to enable the plugin in the config menu.  I get the error code 9991 followed sometimes by 'error stops timer'.  What the heck is going wrong?  Please help as it's driving me crazy.

Thanks in advance,
David

p.s - i have no other software installed.


Pages: 1