Hello Guest it is December 09, 2021, 03:50:23 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ferrettboy911

Pages: 1
1
General Mach Discussion / Re: motor tuning problems
« on: June 26, 2007, 12:07:18 PM »
i did try adjusting the settings to 5....did not seem to help.....but i did not watch the other settings while moving...i will do so tonight. thanks...

2
General Mach Discussion / Re: motor tuning problems
« on: June 26, 2007, 08:09:40 AM »
hope this helps, Brett.

3
General Mach Discussion / Re: motor tuning problems
« on: June 25, 2007, 11:29:21 AM »
ok, I am very new to this, and don't know what the "xml" is. do you need the g-code? Thanks, Lee DaMet

4
General Mach Discussion / motor tuning problems
« on: June 25, 2007, 10:20:51 AM »
I know i have seen this answered before, but haven't been able to locate it. sorry for the repitition. But, when i set the motors, and use the jog buttons they work fine, i have set them a little slow for what they can run. when i save and go to the main screen and jog from there or try to run simple program, they are running way to fast and skip pulses,......i have changed the absolute, incremental, i/js and no help....you have a good forum, lot of good people. I am glad to be associated with it.

5
General Mach Discussion / Re: Win a G-Rex ( Competition)
« on: May 24, 2007, 09:00:31 AM »
ok, hhmm...simple as smashing atoms, ......2,500,001.

Ferret, I pasted your post to the proper place.

http://www.artsoftcontrols.com/forum/index.php?topic=3190.new

Brett

Pages: 1