Hello Guest it is February 28, 2021, 01:05:14 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Todd Walker

Pages: 1 2 »
1
General Mach Discussion / Re: cnc lathe
« on: December 16, 2007, 03:18:29 PM »
Hood,
THANKS,

Todd

2
General Mach Discussion / cnc lathe
« on: December 15, 2007, 04:06:10 PM »
My screen i coming up blank,for turn only,mll&plasma work fine just turn, re-downloaded all mach 3 still coming up blank
Any ideals???

thanks

3
General Mach Discussion / Re: www.artofcnc.ca
« on: August 14, 2007, 03:25:10 PM »
Hood,
Watched the mill,still does not answer my question,
Sticker on my machine says

all port 1

  step      dir
x  3          6
z  16         17

enable 4
enable 8

actve low  x

What do I put in for my settings?
What is enable 4 or enable 8,what settings are they?
Watched the mll tutorials,not the same as I'm doing.
Do you know the answers?Not to be an ass but you never seem to answer my questions
you just seem to pass me along.

thanks

Todd

4
General Mach Discussion / Re: www.artofcnc.ca
« on: August 13, 2007, 04:10:33 PM »
It is older magnum technology,cnc lathe.
There is a stcker on it witch gave me the pin's and ports.
Another question,is the port and pin set up the same for a mill and a lathe,there is no tutorials for setting up the lathe only the mill.

thanks

Todd

5
General Mach Discussion / Re: www.artofcnc.ca
« on: August 12, 2007, 07:20:43 PM »
My fault but I'm really new and after watching the tutorials,thought I had to go to the other site.
Now back to the tutorials to figuge how to hook my cnc up.

Says settings for mach3 cnc
all port 1

     step     dir
x     3         6
z    16        17
enable 4 actve low
enable 8 x
             v


Any ideals I'll be watching more video tonight,

thanks
Todd

6
General Mach Discussion / Re: www.artofcnc.ca
« on: August 12, 2007, 03:36:00 PM »
thanks

7
General Mach Discussion / www.artofcnc.ca
« on: August 11, 2007, 03:20:45 PM »
Tryng to go to the web site but page will not load up,when I go to downloads is gives me a welcome to east link.
My turn program is loaded fine now,but want to upgrade my mach3,video tutorials say 5.0 and on this web site will only go to 1.84.
Is there a way to get in becuse I did buy the mach3.

thanks
Todd

8
General Mach Discussion / Re: turn icon
« on: August 08, 2007, 05:41:51 PM »
Lathe profile missing,no mach3turn.xml or 1024l.set,but there is a 1024.set
Starting tp think my best bet will be to delete all files and start over,unless you have a better ideal?

thanks
Todd

9
General Mach Discussion / Re: turn icon
« on: August 07, 2007, 07:43:57 PM »
When I right click it gives me c:\Mach3\Mach3exe/p mach3turn
If I go to the find target button, to goes to the mach 3 folder and goes to the mill icon in the machs folder.
Went back to the down load page and re-loaded mach3 release 1.84.002 &Mach3 Version r2.4.exe
After both of the down loads it went right to the mill screen.
So don't know what I'm doing wrong but the proberties look right but they take me to mill.

Also where in the settings do I find 1024 mill or 1024L.  The lathe profile is not under the mill screen,lathe can not be found any where.

HELP

10
General Mach Discussion / Re: turn icon
« on: August 06, 2007, 10:12:37 PM »
Thanks guys I'll give it a try when I get home,
driving me crazy so had to go fishing for a few days.

Todd

Pages: 1 2 »