Hello Guest it is February 27, 2024, 02:59:30 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Klaus1311

1
Machscreen Screen Designer / Re: MachScreen Properties Box not Visible
« on: October 31, 2023, 04:00:39 PM »
Hi,
use menu Options -> move property dlg into view.


Klaus

2
Hi

I'm sorry, I can't help in this case. Mach3 limits integer numbers to 6 digits. I wouldn't know a solution for that issue. I will check that in next version of MachScreen.


Klaus

3
Machscreen Screen Designer / Re: tool path chenge
« on: January 27, 2023, 03:38:08 AM »

Hi,

this doesn't sound like a MachScreen problem. Please post your help request in General Mach Discussion


Klaus1311

4
Mach Screens / Re: edit screen
« on: October 17, 2022, 12:04:14 PM »
Hi,

you need to set "jogmode" on page 17. You did this on page 1 using button "Jogmode toggle".

Klaus

5
Mach Screens / Re: edit screen
« on: October 17, 2022, 07:00:45 AM »
Hi

I tested the buttons, they worked like your buttons on page "Modo automatico". All axis were set to "0" with the "Azzera". Could you please explain the behavour in more detail.

Did you reload the screenset in Mach3 after changes in MachScreen?

Klaus

6
Mach Screens / Re: edit screen
« on: October 17, 2022, 06:29:08 AM »
Hi

could you please send me you screenset including the bitmaps. You could use MachScreen File-> Project export.


Klaus

7
Mach Screens / Re: edit screen
« on: October 17, 2022, 06:15:13 AM »
Hi

please try to set a "reset" button on page 17. That should solve your problem. If this doesn't help, please let me know.

Klaus

8
Mach Screens / Re: edit screen
« on: October 17, 2022, 04:51:59 AM »
Hi birillo 1959

I'm not sure I understand what you saying. Could you please show your screenset files, or email them to me (klaus.dietz@kd-dietz.de)


Klaus

9
General Mach Discussion / Re: User Led not setting
« on: February 05, 2022, 06:02:10 PM »
Try using a LED number > 1000.

Klaus

10
General Mach Discussion / Re: User Led not setting
« on: January 23, 2022, 05:56:52 AM »
Hi    jpryder5
I suppose you want to set LED1202. But in your sample code you are trying to set DRO 1202.

Klaus