Hello Guest it is April 21, 2021, 02:43:35 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - designhawk

Pages: 1 2 »
1
General Mach Discussion / Re: Big Tex screen set
« on: December 08, 2016, 09:12:45 AM »
Before that is work fine with previous version.

2
General Mach Discussion / Re: Big Tex screen set
« on: December 08, 2016, 04:56:39 AM »
Are you mean use Mach version 3.2  will work fine with this blue screen set?

Sorry, my English not really good.

3
General Mach Discussion / Big Tex screen set
« on: December 08, 2016, 02:10:43 AM »
Hi All,

I have problem with new installed Mach3 and Big Tex Screen set.   Once i Hit Z plate offset, the probing doing good, but after touch finished, the Z going down straight again(only can stop it with hit reset/stop button)  Any one have solution about this?

I used previous version(few year ago version) with no problem, the old pc was damage and i have install everything new,now face this problem.

Best Regards,
Hawk

4
General Mach Discussion / Auto Tool length measure via probe.
« on: July 31, 2010, 05:47:10 PM »
Hi All,

I would like to place tool probe at somewhere of my machine for auto length measure purpose,is it same like Auto Z zero?Just only some changing in Marco?. 
Hope someone will show me the right way?

I had try to searching around but no luck.


Best Regards,
Hawk

5
General Mach Discussion / Spindle setup
« on: September 11, 2009, 11:03:45 AM »
Dear All,

I just brought Chinese made BOB.

   It have those pins(+12V, VCC, NC,NC ,DIR, PWM, GND ) at the board. I can not get a 5V as usual to control the SS relay.  How do i do? I m using Probotix previously.

After that,i thought is about should using PWM, which i never use this before.So i brought the motor driver(attched user manual)to control relay or speed. I had Try with some settting which i learn form Forum. But it cannt work.

I wish somebody are willing to help me.


Thanks,
Ang

6
Is BOB problem. When i took off the wiring,only connect with PC and power supply. The Probe Led in Mach is blinking....  :-\

Ang

7
thanks to all. Will checking the wiring again.




8
Dear All.

I add Solid State Relay to control the Spindle recently.Relay is working well with board (Probotix). But,when i using the Touch plate /probing function,spindle turn on when cutting bit touch to the plate(sensor). Anyway to solve it?


**sorry about my english**
Best Regards,
Ang

9
General Mach Discussion / Re: Mach shown G code only HALF in the screen
« on: August 02, 2008, 05:03:11 AM »
Hi Hood,

I already purchased the Mach licensed version by today. Am i receive the code or licensed file soon?

Best Regards,
Hawk

10
thanks in advance.

Hawk

Pages: 1 2 »