Hello Guest it is July 02, 2022, 01:16:31 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Ed

Pages: 1
1
General Mach Discussion / Best Reasonable THC
« on: June 16, 2010, 01:34:51 PM »
Who has the best THC for the money?

Thanks Ed

2
General Mach Discussion / auto set z
« on: April 09, 2009, 10:14:37 PM »
I have a micro switch setup I would like to hook up to let my tool on my z move over to and touch to automatically set my z. How would i go about hooking this up.
Thanks Ed

3
General Mach Discussion / jerky servo Mach3
« on: February 09, 2008, 11:28:21 AM »
I have just built a new table and power supply. I'm using 320 gecko's . I have been up for days tyring to get this wright. The table runs perfect in jog mode. But when I run code that I run on my stepper table it is very jerky and misses steps. I hate to ask but could someone Please help tune these motors in mach3.
Thanks Ed

4
I have been using Mach3 for a while on a small table with steppers. I built a new table. Now I'm using servo's. In my control box I'm using Gecho's 320 drivers. The unit run great in jog mode. It moves the way it is suppose to when you press the + or - button's. But when I try to run code it goes nuts. It runs very rough and loses step's and usually goes the wrong way. I have tried everthing I can think of. Would someone Please Help.
Thanks Ed

5
General Mach Discussion / Something is Crazy
« on: February 07, 2008, 02:52:16 AM »
I was just finished with building my power supply. I'm using gecho and servo's. I was setting up my home switches and everything was working fine. All a sudden the thing started jerking around. I have tried to set the servo adjustments and the motor tuning in mach3 nothing helps. I found if I turn the computer off or unplug the printer cable it set there just fine. My servo's make the normal singing noise.  Could someone Please Help.
Thanks Ed

6
General Mach Discussion / M processor Laptop
« on: April 11, 2006, 06:12:23 PM »
Has anyone found out exactly why these new computers won't work with Mach. I noticed the pulse is about half what it should be. I know I can use the optimization tech. But that pretty weal destroys my new computer for other things.
Thanks

7
General Mach Discussion / Lost Mach3 Gecko 201
« on: April 11, 2006, 02:18:54 AM »
I just got a K2 25x14 mill it uses 201 gecko drives. The motors are 1.8 deg wired half step. I have to set the steps to 20,000 for the table to move properly. But at that high of a step the motors miss steps and I can't really adjust them to sound right. Where do I go from here.
Thanks

I found the problem I had to set step low active.
Thanks

Pages: 1