Hello Guest it is April 10, 2021, 10:11:37 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - jziz

Pages: 1
1
General Mach Discussion / Digispeed problem
« on: January 15, 2019, 05:23:12 PM »
I have a strange problem, I have a Mini Mill X2 with a Digispeed DC-3 V3 to control my spindle, It had been working great, but today I found as soon as I start Mach3, my spindle starts up at full speed and can not be controlled. I have checked the configuration page and all is the same. The only way to stop the spindle is to either hit the E-Stop on the motor control or tick the Dir LowActive on the Motor Outputs  page of the Pins and Ports.

Any one have any suggestions?

Thanks for the help

Jziz

2
Modbus / ModBus TCP Help
« on: April 21, 2015, 04:44:36 PM »
Help,

I am having a problem using a Modbus PLC with Mach3, specifically, I have a holding register that I can see in the test but will not show up either in the VB script or the Brain Editor/View. In the TCP configitor I have  CFG#0 Enabled, with 10 Registers. ModBus VAR 400001 is the starting address.

I have tried to use the VB Script function with the Following:

RPM = Getinput (1) /32767 : where the first register is the value I need.
RPM = RPM /100 : To get the Percent of full value.

When I run the program All I get is RPM="0"

In thew test area of the TC P configuator says the value of the first register is 16732 which should yield 50%

Pages: 1