Hello Guest it is August 15, 2020, 01:14:32 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - racer2012

Pages: 1
1
General Mach Discussion / How to get more digital outputs for 4 axis?
« on: October 02, 2019, 06:40:59 AM »
Hi,

I use Mach3 at my CNC mill with the Benezan break out board (http://www.benezan-electronics.de/manuals/Breakout7-Installation.pdf) and I am very happy with this.
But in future I will use a 4 axis, so it isn´t a problem to conect at this board.
My problem is, my 4 axis has a hydraulic brake and I need a digital output from Mach3 to lose this hydraulik brake to turn the 4 axis.

How can I solve this problem?

Regards Stefan



2
General Mach Discussion / Mach3 no axis movement more and many more
« on: October 23, 2018, 06:55:31 AM »
Hi

after solving the problem of license my machine stops working.
I have Mach3 installed and uninstalled several times, at some point it the license work.
And now the axes do not move any more, the spindle release and the cooling no longer work.
I didnt make any changes in windows or bios´.

But the reference switch, emergency stop and axis emergency stop are working and will be displayed to me in MACH3 via message and at the diagnosis window.
The Drivertest ist ok, Win XP say the Lpt on the motherboard runs and there are a connection.
I have make some pictures from the running machine before solving the license problem and I set up the same settings form the running machine.
Yesterday I formatted the hard disk with DBAN and reinstalled windows xp 32bit with sp3.
When I f put the machine into first operation, everything worked without any lpt settings.














Reagrds racer 2012

3
General Mach Discussion / Mach3 turn stops after 150 lines
« on: October 20, 2018, 07:13:28 AM »
Hi,

I use Mach3 mill for 2 years and I am really happy with it.

So now my CNC lathe is ready to work, but I have a big problem and I dont´t know why.
I use windows xp 32bit with sp3  paraleport and Mach3 turn R3.043.066.
If I load the program code into Mach3, it stops always at line 150.

My pc in my living room has windows 7 ultimate 64bit and I always test the programm there and look at the preview window.
So the program runs perfectly to the end.

Booth Pc has the same settings and they aren´t in the demo mode.

I would be very grateful if you can help me.

Regards racer2012

Pages: 1