Hello Guest it is October 16, 2021, 01:13:04 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Hockeyguy01

Pages: 1
1
Newfangled Mill Wizard / edwardian script itc
« on: July 25, 2013, 01:57:47 PM »
Can I add this script to the mill wizard engraving?

2
I have purchased the newfangled wizard and have it installed in the shop and is working great. How or can I use this on my laptop to create g code and transfer the file to she shop? I understand that I cant see it the g code on the laptop but I would like to save sometime and do what i can in my basement and taking it out later.

Thanks

3
Newfangled Mill Wizard / extra feed line always at 0
« on: June 10, 2013, 12:03:51 PM »
I have just purchased the newfangled mill wizard and this is the first time that I have seen a gcode that it creates. I have started a new program and have attached it to this message. I have done it 3 times and it comes up with a f line with no speed. I have checked and I have all the information filled in on the tool page etc. Can you take a look to see what I might be missing.


4
General Mach Discussion / Newbe stupid question
« on: May 28, 2013, 02:58:27 PM »
Once I pay for my mach3 how what do I need to do to install this on my computer in the garage that is not linked to the net.

5
Screen designer tips and tutorials / big tex screen
« on: May 27, 2013, 02:00:43 PM »
I have a question when I make a program lets say with Aspire and there is a tool change do I need to add a sub program (g code, script) into the program for the tool change to happen? I really like the sounds of this program and want to install it but just wanted to confirm how it works in this regards.

Mark

6
I down loaded the app and i can open it up but cant get it to do anything i want to see what the program can do before i buy everything. Their are no video tutorial etc that i can find.

7
General Mach Discussion / Homing switch
« on: April 15, 2013, 01:35:53 PM »
I have a question about setting up home switches on my machine.  At one point during setup I had all three switches signals being received into mach 3. I was doing the following to test the signal config>ports and pins>Input Signal > clicked x home>Automated setup>drop down x home switch auto set. Then I would close the switch by touching the two leads and it would come up port 1 pin 12 or 13 or 14 depending on the wiring at the time.
One thing I did not mention is the each switch is being run directly into my gecko g540 via a not sure if this is the right word but a switch box that runs the signail to the board itself. I don’t think this is the issue as I have checked continuity all the way back to the geeko and it is good from all ports.
I have installed on my mach3 the file for running the geeko driver that came from cnc router parts.
I am wondering if there is a setting in mach 3 that I might have turned off or on that would not regonize the signail.
Any help would be greatly appreciated.  If you need more informaton just ask and i will post what is needed to figure this out.
Mark

Pages: 1