Hello Guest it is April 10, 2021, 10:08:57 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - cam4ge

Pages: 1
1
General Mach Discussion / a axis /ports and pins??
« on: September 11, 2013, 12:01:21 PM »
evrything is functioning (even the a axis) however the a axis only will move 1 direction. i hooked it up to the z axis and got both direcions out of it so i am assuming it is in my settings. any ideas on how to diagnose where it is or how to fix this problem, it is all i lack and i am tearing what little hair i have out trying to fix this.

                                                                           Thanks verry much,
                                                                                      Andy

2
General Mach Discussion / help. config problem??
« on: May 06, 2013, 12:42:48 PM »
I have a system using mach 3 and for some unkrown reason it crashed the other day. defore this it was working perfectly. after that I had to reconfigure everything. now when i try to engrave text i get a serries of circles in the middle of the program. I use bobcad v.25 and until this crash all was well. when i run a simulation in bobcad all is well.it goes to hell in a handbasket in mach.any ideas on how to fix this would be greatly appreciated.-Andy

3
SmoothStepper USB / clientwakeup board!?
« on: April 11, 2013, 04:26:48 PM »
i keep getting the error clientwakeup board not responding. how do i fix this problem?

4
SmoothStepper USB / ess mach 3 and win 8
« on: April 09, 2013, 12:03:41 AM »
I was wondering who has done this setup before i would like to find a resource for some problem solving.leave me a pm. i am frustrated with it and it would help to have someone to drop a line to. thanks immensely - Andy

5
General Mach Discussion / help.......client wake up board?
« on: April 04, 2013, 03:44:06 PM »
I keep getting a client wake up board does not respond note.......running smoothstepper ethernet with win 8.......what does that mean and how can i fix it. thanks in advance-Andy

6
General Mach Discussion / mach 3 help/ machine build?
« on: February 17, 2013, 02:36:08 PM »
I have a series 1 bridgeport cnc . I run bobcad on a windows 8 system and am ready to put it all together. only problem i have found though is i am set up w/ a parallel port and according to what i have read a parralel port with mach3 will not work w/ a 64 bit system i will need an external drive. what exactly does that mean, how have some of you figured out to do this and howwould you recommend. i am not exactly sure what they mean by external drive system. Thanks for your help.

                                                                                            Andy
                                                                                                Weatherford, Texas

Pages: 1