Hello Guest it is January 19, 2021, 01:10:33 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - iosborn

Pages: 1
1
General Mach Discussion / still miffied
« on: February 19, 2012, 10:50:17 AM »
OK im still confused i set up native as mm and re tuned motors but DRO still shows inches is their way to see dro screen in MM not inches my math conversion is way to slow in head to do every step every time.   

also i do not have hard switches for my limits, i have set my home state for all axis and i need to know how to make machine go back to that mach home when i turn on my unit the next day all axis show red and cant find how to hemw to mach cord not what i set for zero of work i did last time.
thks

2
Newfangled Solutions Mach3 Wizards / wizards erasing fields
« on: February 13, 2012, 09:49:25 PM »
Hello all after almost a year of messing with my new Taig i have finely gotten the thing to run all axis correctly and now i am having issues with trying to run any wizards. example on engraving wizard i input the text but i cannot change any thing else in boxes, also where do i input the size and thickness of my material. any help would be appreciated.

3
General Mach Discussion / Newbie here and needing help
« on: January 31, 2011, 08:55:29 PM »
hello all: I have been trying for several days to get a Taig Mill w/1/4hp motor with 4 servos running to a xylotex controller ver4 up and running. I acquired mill from friend who had for about 1.5yrs used couple times then boxed it up till week ago when i got it.    I have contacted Jeff at Xylotex and he gave me links to some xml files tried them today and i get nothing but a white screen when i start Mach3. drives lock up but no control from desktop(xp 512ram, 32mb video) i have set and reset everything many times and at total loss
someone please help.
Ian

Pages: 1