Hello Guest it is April 17, 2021, 02:51:57 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - garhar1

Pages: 1
1
General Mach Discussion / y axis moves randomly with arrow keys
« on: April 25, 2012, 05:25:07 PM »
Just replaced my computer.  Configure evertything.  All seems to work, except when I press the arrow keys for the y axis, the direction is random. 
Push the left key and it moves left.  Push the same key agian ang it moves right.  Both the left and right keys do this.  There seems to be no pattern to it.  Any clue?

2
General Mach Discussion / motor does not run
« on: July 11, 2009, 12:20:04 PM »
Just starting.  Xylotex board.  Double checked wiring.  Vrefs all 1.86V.  VBB 24.8 V checked.
Set X, Y, and Z for pin 2, 3, 4, 5, 6, 7 Step Dir.  Can't get limit switch ( when switched) to show on Diagnostics.  Motors won' jog, although the position DRO moves when arrows pressed. 
Tried Paralell Port BIOS settings of output only, bidirectional, EPP, and ECP, with no motro action on any.
Can some one point me in a direction?
Thanks,

3
FAQs / motor don't move
« on: July 11, 2009, 12:12:12 PM »
Just starting.  Xylotex board.  Double checked wiring.  Vrefs all 1.86V.  VBB 24.8 V checked.
Set X, Y, and Z for pin 2, 3, 4, 5, 6, 7 Step Dir.  Can't get limit switch ( when switched) to show on Diagnostics.  Motors won' jog, although the position DRO moves when arrows pressed. 
Tried Paralell Port BIOS settings of output only, bidirectional, EPP, and ECP, with no motro action on any.
Can some one point me in a direction?
Thanks,

Pages: 1