Hello Guest it is November 29, 2021, 12:34:10 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - PG Signs

Pages: 1
1
General Mach Discussion / Problem with homing
« on: June 16, 2009, 07:55:49 PM »
When I try and home my router Z works just fine, then Y homes fine and when it starts to do X it acts like it is just trying to move the X motor and not the A that is slaved to it. The two run together just fine except when trying to home or reference the gantry in X. I have been through everything that I know to check (even though at this time it is not alot) and can not figure it out. I used the video on setting up the switches and soft limits and reviewed  it again to try and make sure I did not miss anything.
Thanks
Jimmy

2
General Mach Discussion / second post and I need help
« on: May 26, 2009, 06:50:41 AM »
I got my router powered up for the first time yesterday and everything went good till I got to the Y axis motor tuning. I can only get the y Axis to drive in the plus direction on the table. I verified the setup in Mach, tested the motor on another driver (it ran both directions), moved the control wires to another controller and the problem followed, and I have an led indication on the board that I am getting a signal from Mach. The board is a CNC4PC C11G. Everything came from Keling and he has been very helpful and I have an email into CNC4PC. Is there anything in mach to help with further diagnosis? It all seems to point to the board.
Thanks
Jimmy

Pages: 1