Hello Guest it is September 28, 2021, 11:49:38 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Max Richards

Pages: 1
1
General Mach Discussion / Help g codes
« on: February 19, 2015, 08:52:23 PM »
I have had my router for ten years and for the most part works fine. I had to reload mach3 with my disk. It will load, refhome,jog but will not load the g-codes I have installed it on 4 computers and it does the same thing. I have been on support with my machine teck and he is lost also, it seems to be a software problem to me. Can anyone help?

2
General Mach Discussion / lossing home
« on: October 22, 2008, 07:34:48 PM »
Hi everyone,
I have a problem with with my ez-router machine it loses home when cutting. It will cut fine for a time then it loses home and will cut the next line several inches off. I have had the machine for two years and the files have cut great for a long time also I tried new files and still have the  problem. I can jog the machine on all axis with no trouble. It only
happens on the y axis. I have V-crave pro, 3dcut and vectorcut machinist and the problem is the same with all.

Thanks Max

3
General Mach Discussion / buttons on mach3
« on: November 28, 2007, 06:54:21 PM »
I have a problem with the button pictures copying over and over in my document files is this caused by mach 3 or is it caused by something else?

Thanks Max

4
General Mach Discussion / z axis is not working
« on: January 07, 2007, 05:19:47 PM »
ever time I set auto zero the router lowers touchs the plate then raises to hits the limit switch. I have to home ref and start over now the router its self will not turn on. It works five if I plug it in by itslelfs. I have unstall mach3 and installed agan. If anyone has a suggestion I'am all ears.

Max

Pages: 1