Hello Guest it is May 28, 2020, 01:13:27 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - asif302

Pages: 1 2 »
1
General Mach Discussion / Re: MACH 3 X+_ issue
« on: September 17, 2019, 12:30:58 AM »
Thanks i will check

2
General Mach Discussion / Re: MACH 3 X+_ issue
« on: September 16, 2019, 11:15:48 PM »
I don't understand MDI? I use the keyboard arrow keys to move the stepper motors on x+ and x-

3
General Mach Discussion / Re: MACH 3 X+_ issue
« on: September 15, 2019, 11:07:27 PM »
It moves in only one direction

4
General Mach Discussion / MACH 3 X+_ issue
« on: September 15, 2019, 05:50:12 AM »
Hi
My cnc router is x coardinate motor is moving in only one direction on both x+ and x- using arrow keys.
I am using Windows xp parallel port.

5
Hi
I am new to cnc router. I have completed one small project but now after that i am facing noise issue from stepper motor and my Y axis is not working in correct direction as earlier. It is going to y+ and y-  coardinate with one left arrow key.
I am using Windows xp sp3.
Please advise. Thanks

6
General Mach Discussion / Re: limit Switch triggered error
« on: April 12, 2019, 08:28:05 AM »
drivers are now been installed for mach 3

7
General Mach Discussion / Re: limit Switch triggered error
« on: April 12, 2019, 08:23:54 AM »
Mach3 interface Board v1. 2 2014-10

8
General Mach Discussion / Re: limit Switch triggered error
« on: April 12, 2019, 07:24:20 AM »
device manager showing these drivers /port setting

9
General Mach Discussion / Re: limit Switch triggered error
« on: April 12, 2019, 06:31:03 AM »
this is my controller mach 3 controller v 1.2


(edited to reduce size)

10
General Mach Discussion / Re: limit Switch triggered error
« on: April 11, 2019, 09:55:49 AM »
hi my software issue is resolved now i am facing an issue regarding connectivity of my white cnc controller to the pc. now router cutter is working but his speed can be controlled from speed button on white controller but machine xyz axis motors are not doing any movement. parallel port drivers are showing working perfectly working. please suggest any method to test my port  and can to check any issue with my controller. please help

Pages: 1 2 »