Hello Guest it is December 05, 2021, 08:31:54 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - tickfawriver

Pages: 1
1
General Mach Discussion / Re: Mach 3 Jog Speed veries
« on: January 12, 2017, 10:01:52 AM »
Problem solved, after the update the Z Home pin outs were lost and needed to be reconfiged, found how to do it on YouTube.

Thanks TOTALLYRC, you put me on the right track

Randy

2
General Mach Discussion / Re: Mach 3 Jog Speed veries
« on: January 10, 2017, 12:48:50 PM »
It worked before the update.

Is there a setting in Mach 3 I need to check?

3
General Mach Discussion / Re: Mach 3 Jog Speed veries No home for Z
« on: January 09, 2017, 02:35:21 PM »
Loaded up another version, everything seems good except that there is no attempt tp HOME in Z

4
General Mach Discussion / Re: Mach 3 Jog Speed veries
« on: January 07, 2017, 07:10:48 PM »
Many thanks, I did not know if this kind of thing happend to just me or not. Since this has been going on for quite some time I believe I will try loading version is R3.043.062

Best regards,
Randy

5
General Mach Discussion / Mach 3 Jog Speed veries
« on: January 06, 2017, 05:24:47 PM »
Running Mach 3 R3.042.036

Over the past few months, when manually jogging the router the movements sometimes would be very fast and sometimes very slow and sometimes correct. The problem is intermittent and rebooting might or might not help. As of this week we are getting movements while running a task that is very much faster than it is set for, I am thinking that whatever is causing the random change in jog speed could be causing this also.

I am thinking software bug as opposed to incorrect setting but I am not sure.

Any ideas?

Thank,

Pages: 1