Hello Guest it is April 17, 2021, 02:56:29 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - chada13

Pages: 1 2 »
1
Thanks for the prompt reply.  I will give that a try.  Sounds like that will be the fix.
Greatly appreciated!   ;D

2
Hello again.  I've created some g-code and run it in Mach 3 and seems everything is scaled down in size.  I have Mach 3 configured to imperial (inches).
I use Inkscape to generate the svg file (in inches).  Then I use MakerCAM to create the g-code.  The final output should be about 8" x 3".  But when I run it through Mach 3, it plots it out in a very small area like 2" x 2" or so.  I've tried creating other g-code and they all seem to be scaled down to a very small area also.  Did I miss something in my configuration setup? 
Thanks in advance!

3
General Mach Discussion / Re: Tool Path Not Displaying Properly
« on: March 13, 2016, 01:30:27 AM »
Figured out the issue.  I was in Demo mode the whole time (as indicated by Gerry earlier)....stupid me!.  Sorry for wasting everyone's time on my oversight.  I was only limited to 500 lines of code, therefore, only seeing a very small portion in my display.  Thanks for the help!

4
General Mach Discussion / Re: Tool Path Not Displaying Properly
« on: March 12, 2016, 02:56:28 AM »
I tried to open it in Openscam also and get the same thing.  So I'm thinking it is a software/hardware issue.  Any thoughts?

5
General Mach Discussion / Re: Tool Path Not Displaying Properly
« on: March 12, 2016, 01:02:36 AM »
Unfortunately, still at a loss here.  Can not figure it out.  I uninstalled everything and re-installed everything following each step to the finest detail.  Any help would be appreciated.  Thanks!

6
General Mach Discussion / Re: Tool Path Not Displaying Properly
« on: March 11, 2016, 07:26:00 PM »
My other computer has Vista, this one has window 7.............so is that the issue?  Any way to continue using 7?

7
General Mach Discussion / Re: Tool Path Not Displaying Properly
« on: March 11, 2016, 04:42:01 PM »
I put the 2 side by side and loaded the same g-code.
The only difference that I can see between the 2 computers is the status.
One shows "profile 2"
The other shows "pocket 3"

Not sure what this means or if it is the issue.

8
General Mach Discussion / Re: Tool Path Not Displaying Properly
« on: March 11, 2016, 03:51:21 PM »
I changed it but still got the same error.
Am I changing it in the correct spot (see pic).

9
General Mach Discussion / Re: Tool Path Not Displaying Properly
« on: March 11, 2016, 03:28:58 PM »
Sorry, here is a better snapshot..........

10
General Mach Discussion / Re: Tool Path Not Displaying Properly
« on: March 11, 2016, 03:13:05 PM »
Actually, both are in demo mode.  But they still should work the same.

Pages: 1 2 »