Hello Guest it is February 25, 2020, 10:23:40 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bfgstew

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
1
Bargain Basement / Re: Leuze Electronic safety light barrier Tx & Rx
« on: April 13, 2016, 04:35:37 AM »
Item sold

2
Bargain Basement / Re: Vexta PH268-E1.6 stepper motors
« on: April 11, 2016, 07:24:33 AM »
Items all sold

3
Item sold

4
Bargain Basement / Re: Leuze Electronic safety light barrier Tx & Rx
« on: March 29, 2016, 12:21:57 PM »
Thanks for the info Luke.
Yes they are a few years old and as usual most things get superceeded, but these still do the job they where designed and built to do.
£150 for the pair too high for the US market? Was not aimed at the US market, aimed at anyone who wants to buy them!
£150 is a starting price, not set in stone and open to reasonable and sensible offers from US or any market.

5
General Mach Discussion / Re: Pictures to GCode?
« on: March 05, 2016, 06:14:18 AM »
Bitmap to Heightmap in CamBam may be an option?

6
General Mach Discussion / Re: Pictures to GCode?
« on: March 04, 2016, 08:49:26 AM »
As always Tweakie, you come up trumps, that looks exactly what I am after, thank you very much.

7
I would suspect a wiring issue, namely noise. Check you have shielded cables and they are correctly grounded.

8
General Mach Discussion / Re: New user
« on: March 04, 2016, 08:28:08 AM »
I learnt nearly all of it off Tweakies website http://www.cooperman.talktalk.net/index.htm, worth a couple of hours going through it.

9
General Mach Discussion / Re: Pictures to GCode?
« on: March 04, 2016, 08:22:18 AM »
I am thinking of doing something similar, basically have a picture, convert to Gcode and make a 3D relief using router/mill and small ball nose end mill.
I did read that having the subject in black and white gives better results? But what to use, I did have a mess around with CamBam, but couldn't fathom how to get it right.

10
General Mach Discussion / Re: Can’t get Probe to Work
« on: March 04, 2016, 12:16:46 AM »
Post 65 you say it worked, now you have gone back to original set up and it doesnt work.
Re read the post and work it out because i have a funny feeling you are on your own.!!!!!!!!!

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »