Hello Guest it is August 08, 2020, 11:08:16 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Kammo

Pages: 1 2 »
1
General Mach Discussion / Re: Issue with X & Y
« on: December 23, 2015, 09:04:22 PM »
So from the changes you guys have made me recheck, we found that we had X & Y backwards on the wiring and now that I know the Y is the length and X is the width, we are good to go. Everything is working just as it should. You guys are awesome!! Thank you very much for you quick responses and info.
 I will be back when I come across a dumb issue. :)

 Thanks again!
    Kammo

2
General Mach Discussion / Re: Issue with X & Y
« on: December 23, 2015, 08:16:46 PM »
Ok then I will set it up like that.. Im so confused LOL... Thank you very much for you help!!!!

3
General Mach Discussion / Re: Issue with X & Y
« on: December 23, 2015, 06:15:10 PM »
Ok ger21 so with my table being 30" long that is the Y axis and 19" wide which is the X axis? I thought the length was X...?

4
General Mach Discussion / Re: Issue with X & Y
« on: December 23, 2015, 05:18:43 PM »
I am putting a short video on here to show my problem, hope this helps... https://youtu.be/qflQBxvLni0

5
General Mach Discussion / Re: Issue with X & Y
« on: December 23, 2015, 04:36:21 PM »
ok for some reason on my display in Mach3 the X is moving along the Y axis as is the Y moving along the X axis. When looking at the actual table it is going the correct way but in Mach3 it shows my table as being 19" long and 30" wide, but its the other way around.

6
General Mach Discussion / Re: Issue with X & Y
« on: December 23, 2015, 06:04:01 AM »
Tweakie thank you very much!!!! I will give that a try first thing in the morning.
 

7
General Mach Discussion / Issue with X & Y
« on: December 23, 2015, 12:17:28 AM »
Using Mach3 just installed a tb6600 and 3 HY-DIV268N-5A.. All is working correctly except on my keyboard for my laptop I normally use the arrow keys to jog the X & Y. They do move but the up arrow normally moves the X, but it moves the Y and the right arrow moves the X not the Y.
 Any ideas of how I can fix this? ???

8
General Mach Discussion / Re: Newbie Issues
« on: March 06, 2015, 11:02:26 PM »
OH AWESOME!!! Thank you very much ger21 for your help!!!!

9
General Mach Discussion / Re: Newbie Issues
« on: March 06, 2015, 09:44:17 PM »
DUDE!! You're the bomb! I didn't even know that was there....
 Would you recommend a tutorial that I should watch on how to use Cut2D?

10
General Mach Discussion / Re: Newbie Issues
« on: March 06, 2015, 09:24:28 PM »
Well the Cut2D only saves files to DXF, EPS & AI formats. Mach3 wont read any of those, only TAP, NC, NCC & TXT..
LazyCam exports to TAP.

Pages: 1 2 »