Hello Guest it is April 07, 2020, 03:55:23 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Damin69

Pages: 1
1
General Mach Discussion / Re: AutoZ Issue
« on: February 22, 2015, 02:22:38 PM »
A lot of people add a capacitor across the input.
Thanks for  info. The cap across the input did the trick.

2
General Mach Discussion / Re: AutoZ Issue
« on: February 21, 2015, 11:07:25 PM »
Possibly noise triggering the input.
How DO I filter out noise if that is what it is? Or find out if it is noise?

3
General Mach Discussion / AutoZ Issue
« on: February 21, 2015, 08:16:11 PM »
Auto Z was working just fine. Now it will not work properly. When I click on my auto z button the bit comes down about 1/8" then pulls up the the retract distance and says that Z is Zeroed. But it is not. I have tried redoing the script using a completely different script same issue. I have rebooted and restarted everything does it every time. Any suggestions?

4
Hi My Name is Todd. I am from Southwest Wisconsin. I am a project Designer for a EPC Firm in Madison WI. We design Wind and Solar farms.
I have a upgraded Shapeoko 2. My machine is 1m X 1.8m Gives me a cutting area of a little over 30in x 63in. I just got in to CNC about 3 months ago. I just got done doing an electronics upgrade to my unit which consisted of a C10 BOB and 4 SainSmart 2M542 Stepper drivers. running Nema23 Motors on all axis. 2:1 Belt drive on Z axis. With this upgrade I purchased Mach3. So far I love it. My machine is way faster and smoother.

Pages: 1