Hello Guest it is August 08, 2020, 10:45:07 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - GrandpawB

Pages: 1 2
1
General Mach Discussion / Re: Frozen mouse
« on: March 02, 2017, 03:29:57 PM »
It's worth a try. Thank you. This is a new problem. So it's probably another program interfering?

2
General Mach Discussion / Re: Frozen mouse
« on: March 02, 2017, 03:01:31 PM »
On the XP device manager is the mouse driver working?

Well, I really couldn't tell you because I have no way of checking. it's all frozen and my only option is to reboot.

3
General Mach Discussion / Frozen mouse
« on: March 02, 2017, 12:14:23 PM »
Could anyone tell me why my mouse freezes up when I start Mach3 on my Windows XP computer? VERY frustrating :(. Only way out is to reboot. Any fixes?

4
Forum suggestions and report forum problems. / Forum for sale ad.
« on: July 07, 2015, 04:16:18 PM »
 Does anyone know how  I mark my ad as sold?

5
Bargain Basement / Ethernet SmoothStepper
« on: June 14, 2015, 02:46:40 PM »
New ESS board for sale. Apparently not compatible with my system. Comes with ribbon and Ethernet cables. Paid. $180.00. Will sell for $165 plus shipping. Email me if interested. Prefer PayPal.

6
SmoothStepper USB / Re: ESS and poor motor response
« on: June 03, 2015, 04:13:27 PM »
It's an old IBM I built myself years ago.

7
SmoothStepper USB / Re: ESS and poor motor response
« on: June 03, 2015, 08:41:57 AM »
I only did what was in the instructions step by step. If it were important, wouldn't it be in the instructions?

8
SmoothStepper USB / Re: ESS and poor motor response
« on: June 02, 2015, 07:40:55 PM »
I don't know what the problem is. I've tried several times and follow the directions. I can't get the X & Y motors to run smooth and at a decent speed. I wish I had someone local to stop over and get this thing to run properly. Oh well. >:(

9
SmoothStepper USB / Re: ESS and poor motor response
« on: June 02, 2015, 04:00:10 PM »
Thank You to everyone who tried to help me with this problem. I appreciate all your comments and suggestions.

10
SmoothStepper USB / Re: ESS and poor motor response
« on: June 02, 2015, 01:54:51 PM »
I GIVE UP. I've tried everything. I created a new profile - I even removed Mach3  the ESS plug-in and the XML file I downloaded from my computer, Started fresh. Still doesn't work. Hooked it back up to my XP computer and works fine. I have to think it's the Win 7 platform. Anyone want to buy a Ethernet SmoothStepper?  :'(

Pages: 1 2