Hello Guest it is February 22, 2020, 05:32:56 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - moxietek@aol.com

Pages: 1 2 3 »
1
General Mach Discussion / Re: no power to z
« on: May 29, 2013, 05:17:37 PM »
I put x on z of the controller and x jogs but z will not no matter where I hook it

2
General Mach Discussion / Re: No signal to Z
« on: May 26, 2013, 02:23:13 PM »
My licenses are bought and payed for.   From: Greg Cary <support@warp9td.com>

What is between the control box and the z output shaft.

3
General Mach Discussion / Re: No signal to Z
« on: May 26, 2013, 01:34:11 PM »

both motors I have will work on x, same size.    attached is my little rig, some guy in china is laughing his ass off.......

I swapped the z x cables on the controller z did not jog but, x would jog on z or x.

I put x on z of the controller and it jogs.

4
General Mach Discussion / Re: No signal to Z
« on: May 26, 2013, 12:48:12 PM »
I checked out ohms on x to see what readings were on a useable cable then I checked z and it has continuity.

Hope you have a good weekend

5
General Mach Discussion / Re: No signal to Z
« on: May 25, 2013, 09:25:35 PM »
Ok

6
General Mach Discussion / Re: No signal to Z
« on: May 25, 2013, 09:11:20 PM »
Yes Sir

the z motor does not lock - the new motor does not lock.
 I reversed the pins no luck
 I swapped the z x cables on the controller z did not jog but, x would jog on z or x. [controller ok]
 I put x on z of the controller and it jogs. [cable ok, controller ok.]
 Mach3 knows and shows jogging. SS diag shows the movement in mach3.
 I'm looking at the SS driver or board ? no signal is getting to z

7
General Mach Discussion / No signal to Z
« on: May 25, 2013, 08:34:17 PM »
Warp9   E189010
smoothstepper driver Ver 17efb, 37, 2.08.36.

the z motor does not lock - the new motor does not lock.
 I reversed the pins no luck
 I swapped the z x cables on the controller z did not jog but, x would jog on z or x. [controller ok]
 I put x on z of the controller and it jogs. [cable ok, controller ok.]
 Mach3 knows and shows jogging. SS diag shows the movement in mach3.
 I'm looking at the SS driver or board ? no signal is getting to z

Whats left ?????

8
SmoothStepper USB / Re: Smoothstepper USB and z axis
« on: May 24, 2013, 07:15:11 PM »
Warp9   E189010 board
smoothstepper driver Ver 17efb, 37, 2.08.36.
the motor does not lock - the new motor does not lock.
 I reversed the pins no luck
 I swapped the cables on the controller z did not jog but, x would jog either way.
 I have reloaded mach3.
 I reloaded SS driver.
 I am at, with my limit experience looking at the SS driver or board ????
 Mach3 knows and shows jogging. SS shows the movement in mach3.
 I believe z is not getting the signal from the driver.

now mach3 does not recognize the ss

9
General Mach Discussion / Re: Z axis not working appropriately
« on: May 22, 2013, 02:00:23 PM »
I have a similar problem

I have replaced the motor still z does not lock.
Mach3 shows movement and smoothstepper diag shows movement.
When I change the position of z in mach3, then regen the code changes but no z movement.

I believe my problem is the controller or the smoothstepper driver Ver 17efb, 37, 2.08.36.

10
General Mach Discussion / Re: no power to z
« on: May 22, 2013, 01:55:43 PM »
TY very much

Pages: 1 2 3 »