Hello Guest it is July 28, 2021, 06:09:15 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - the-depot

Pages: 1
1
Galil / Re: Galil controller compatability (what works with the plugin)
« on: December 13, 2009, 01:15:01 PM »
Kenny
Thanks again

Jim

2
Galil / Re: Galil controller compatability (what works with the plugin)
« on: December 12, 2009, 08:54:31 AM »
I have another question.  While reading the manual that came with the 1842 card it said it does accept binary commands.  (Chapter 4 page 41)  Is this a miss print?  or is it true.

Thanks again!

3
Galil / Re: Galil controller compatability (what works with the plugin)
« on: December 08, 2009, 03:11:16 PM »
Kenny

Thank you for your help

Jim

4
Galil / Re: Galil controller compatability (what works with the plugin)
« on: December 08, 2009, 07:54:02 AM »
Steve

Thank you for your help,  one more Question about firmware for the board.  This board was purchased in 2001 and never used.  Should I update the firmware to the latest version?

Jim

5
Galil / Re: Galil controller compatability (what works with the plugin)
« on: December 07, 2009, 10:16:49 PM »
I have a 1842 galil board.  you mentioned a slight delay in processing the ASCII will this be very noticeable in the operation of the control.  The version 7 driver? I see several choices on the Galil website can you give me some guidance as to which one will be best for this board.  Sorry for the basic questions but I am just getting started with the galil conversion.   Thank you for your time. 

Jim

6
General Mach Discussion / Re: Control Run away
« on: November 19, 2009, 10:33:35 AM »
Thank you for your responce. I decided to sleep on it and try again today.  I noticed that there was a comment line at the point where the failure accrued after removing the comment the problem went away.  the comment was inclused in (...)  so I don't know why it did this.   Can you tell me if why? 

7
General Mach Discussion / Control Run away
« on: November 18, 2009, 10:07:59 PM »
I am having a strange problem.  I am using XP Pro. Running a CNC router with Mach 3 I used NF wizard to program a Rectangle the control runs fine it jogs, homes and has run some of the other files "road runner" etc.  Today after programming and posting  I started the program setting the z 0 high to test the program.  The control cut three sides and then went nuts.  I jumped around in the Y and X axis in rapid moves.   The toolpath tracked the movements.  The Code looks normal.  no od rapid moves in the program. I am running a dell P4 .  What am I doing wrong.  Thank you

Pages: 1