Machsupport Forum

Mach Discussion => General Mach Discussion => Topic started by: labuda on December 29, 2007, 09:48:01 PM

Title: Tool Slot Number too large.
Post by: labuda on December 29, 2007, 09:48:01 PM
Hi,
I just started making a tool library of all my tooling to be more organized. However, Mach stopped me because the Tool Slot Number (327) is too large... is there a way around this problem? 
Thanks
Aleks.
Title: Re: Tool Slot Number too large.
Post by: Chaoticone on December 29, 2007, 09:56:57 PM
I think Mach supports 252 tools, not certain though. You could set up different libraries in your cam software. Metric/standard, mills/drills/face mills, etc.

Brett