Machsupport Forum

Mach Discussion => General Mach Discussion => Topic started by: Newuser1 on July 27, 2012, 02:29:39 PM

Title: Mach3 Motor Tuning Settings to Turbo CNC?
Post by: Newuser1 on July 27, 2012, 02:29:39 PM
Hi,

What is the procedure to follow in order to take my direct values from Mach3(Velocity, Acceleration, Steps/Unit) and convert them to the required values for TurboCNC?
Title: Re: Mach3 Motor Tuning Settings to Turbo CNC?
Post by: RICH on July 28, 2012, 08:08:34 AM
How does the manual for Turbo CNC define the units?

What you really are asking is how do configure Turbo CNC based on Mach3 configuration.
They are two different controlling programs. The Turbo CNC manual gives specific info as to how configure an axis in Turbo CNC ( which is a DOS based program).
This site provides support for Artsoft / Mach3 software and should one desire to go to the dark side then I suggest using Dak's resources site for that info.
Hope you understand and wish you well,

RICH