Machsupport Forum

Mach Discussion => General Mach Discussion => Topic started by: hcrotalus on March 13, 2009, 12:07:52 PM

Title: Unable to scroll through code
Post by: hcrotalus on March 13, 2009, 12:07:52 PM
Just had a motherboard failure after running Mach 3 for over a year.  Upon setting up another computer and reinstalling the latest version of Mach3, I am unable to highlight loaded gcode and scroll through the code with the arrow keys as before.  I highlight the code window but I am unable to scroll!?  I have this problem on two different computers now.  What am I missing?

Thanks
Todd
Title: Re: Unable to scroll through code
Post by: Hood on March 13, 2009, 02:41:13 PM
That has been broken for quite a few versions, Brian is aware of it and said to me had fixed it on several occasions and it would apear in the next release however so far it has not been included, maybe the next one it will be ::)
Hood
Title: Re: Unable to scroll through code
Post by: hcrotalus on March 13, 2009, 04:50:22 PM
Thanks for the reply.  It will save me the trouble of trying to get it to work.  I searched through the forum to find something on this topic but I guess that I didn't have the right search words.  I did find, however, that my scroll button on my mouse works to scroll through the code.

Thanks
Todd