Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 22, 2014, 04:14:48 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
* Home Help Search Calendar Links Login Register
+  Machsupport Forum
|-+  Support
| |-+  Downloads
| | |-+  Post Processors
| | | |-+  Mastercam 9 & 10X Mach 3 Postprocessor
Pages: 1   Go Down
Print
Author Topic: Mastercam 9 & 10X Mach 3 Postprocessor  (Read 21865 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ryanstewart86
Active Member

Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« on: September 09, 2007, 07:46:50 AM »

Hi guys

i found this mach3 postprocessor for mastercam 9 and i converted it to the mastercam x format through the mastercam software which it allows you to do so and here it is:

Mastercam 9 format: http://cnc.novalab.org/files/MACH3B_for_MC9.zip

Mastercam X format is attached

It supports 3 or 4 axis machines!

Hope you find it useful!

Ryanstewart86

* MACH3B.zip (25.74 KB - downloaded 2708 times.)
Logged
Tiwanacote
Active Member

Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #1 on: May 09, 2008, 11:10:09 AM »

Thankyou very much!!!
Tiwanacote!
Logged
AntonioG
Active Member

Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #2 on: October 07, 2008, 09:57:24 AM »

Gracias por su aporte, en espera de poder ser util a ustedes.
Logged
AntonioG
Active Member

Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #3 on: October 07, 2008, 10:07:05 AM »

Saludos encontre un driver paso direccion y trabaja bien con Mach3 y los datos son los siguientes: SERVOPACK  YASKAWA-onronAC IMPUTMODEL SJDE-08 APA-0Y1 PH 200-220 v-50-60 HZ  8.9 A AC-OUTPUT· PH. 0 230V- 0 300 HZ3.7A-750 W todo hecho en CHINA
Logged
dishawcues
Active Member

Offline Offline

Posts: 5


View Profile
« Reply #4 on: August 08, 2009, 10:41:02 AM »

I have been using this post with MC9 for years works great is there a way to remove the () in MC's toolpath manual entry EX:

(G91 A60.0 F50.0)
(G90)
Logged
hightechkey
Active Member

Offline Offline

Posts: 53


View Profile
« Reply #5 on: September 21, 2009, 09:18:17 AM »

Hello Sir,
     How can I insert this post file to Matser Cam 10. Please give me instruction. I found some post file for MasterCam 10. This will come with other MMD file and control file including pst file. Please.....

High Tech Key
Logged
d12x
Holding

Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« Reply #6 on: September 29, 2011, 10:15:00 PM »

Thank Kyou..

 sir...
Logged
Pages: 1   Go Up
Print
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!