Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 15, 2017, 10:56:34 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
* Home Help Search Calendar Links Login Register
+  Machsupport Forum
|-+  Mach Discussion
| |-+  VB and the development of wizards
| | |-+  Unable to trigger any custom macro from MDI or gcode
Pages: 1   Go Down
Print
Author Topic: Unable to trigger any custom macro from MDI or gcode  (Read 248 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AndreiD
Holding

Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« on: October 12, 2017, 01:36:45 AM »

Hi,  I have a macro to zero z axis with floating head for my plasma table using G31 and probe imput. The macro is working fine from VB editor but I cannot trigger it from MDI or Gcode, it simply does nothing. I tried also with other simple macros, but none can be trigger. Default macros are working fine from MDI and also Gcode. Please help.

Thank You,
Logged
joeaverage
Active Member

Offline Offline

Posts: 1,905



View Profile
« Reply #1 on: October 12, 2017, 02:33:22 AM »

Hi,
could it be because the macro is not in the current profile?

Craig
Logged

My wife left with my best friend...
     and I miss him!
AndreiD
Holding

Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« Reply #2 on: October 13, 2017, 12:25:51 AM »

Thanks Craig, I did not pay attention to folders. Problem solved.
Logged
Pages: 1   Go Up
Print
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!