Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
January 20, 2018, 04:00:38 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
* Home Help Search Calendar Links Login Register
+  Machsupport Forum
|-+  Third party software and hardware support forums.
| |-+  Third party software and hardware support forums.
| | |-+  Xhc HB04 MPG Pendent with Mach4
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7   Go Down
Print
Author Topic: Xhc HB04 MPG Pendent with Mach4  (Read 12997 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mkullman
Active Member

Offline Offline

Posts: 35



View Profile
« Reply #60 on: January 08, 2018, 07:34:12 PM »

so I took a closer look at their "driver"  and it is not a driver, it is a plugin. they are using the default HMI driver that comes with windows.
I attempted to do the same thing but had issues so I had to make a more explicit call to the WINUSB driver by making an INI file, telling windows which driver to use.

I am at a loss as to what the issue on your machine is because I cannot seem to duplicate the issue on any of my computers (Win7, Win8.1 & Win10).
it almost seems like windows is ignoring your request to uninstall the driver.

All I can think of is try using a windows restore point or maybe try installing the driver for the actual Shuttle-pro over my driver.
Logged
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7   Go Up
Print
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!