Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 22, 2018, 09:08:24 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
* Home Help Search Calendar Links Login Register
+  Machsupport Forum
|-+  Third party software and hardware support forums.
| |-+  Third party software and hardware support forums.
| | |-+  wireless MPG pendant - has anybody tried this product?
Pages: « 1 2 3   Go Down
Print
Author Topic: wireless MPG pendant - has anybody tried this product?  (Read 17896 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
si.antifreeze
Holding

Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« Reply #20 on: June 05, 2017, 09:04:24 AM »

Thank you for the reply.

Please try to find a solution at least for custom buttons, this one is very annoying.

I am using clean install of Windows XP and Mach3 with no other programs running.

Best Regards,
Alex
Logged
lgr
Active Member

Offline Offline

Posts: 26


View Profile
« Reply #21 on: July 07, 2017, 03:41:06 PM »

Any progress with the mach 4 software? I have 2 of your pendants and they work great but I want to change over to Mach 4
Logged
nanda
Active Member

Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« Reply #22 on: September 17, 2017, 03:26:04 PM »

Here are my contact information for more people.
Email: xhctech-alex@hotmail.com
Tel/What's app: +86-13568946750
Skype: alex86he


Hello Mr Alex,

I use WHB04 , all worked very well.
I offer my customers to use it.

And one of them says, the shuttle mode can not be used.
Can you help solve this problem?


thank you

Nanda


Logged
cmtas
Active Member

Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #23 on: March 19, 2018, 08:10:58 AM »

Has any fix been found for the "Rapid Axis ++" and "Rapid Axis --" issues? I have same problem.
Logged
Pages: « 1 2 3   Go Up
Print
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!