Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 19, 2014, 06:49:37 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
* Home Help Search Calendar Links Login Register
+  Machsupport Forum
|-+  G-Code, CAD, and CAM
| |-+  G-Code, CAD, and CAM discussions
| | |-+  Gcode tool path not cutting properly
Pages: 1   Go Down
Print
Author Topic: Gcode tool path not cutting properly  (Read 507 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
zachm
Active Member

Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« on: January 13, 2012, 12:41:59 PM »

Can someone look at this GCode and see if they notice anything wrong with it? The pockets were created in CamBam and then produced the GCode. I run the code in a similator and the tool path is correct. I pull it into Mach3 and the tool path looks correct but when it runs. The first two pockets are correct then the next 6 are smaller and then the next pocket the tool runs out of control.

Any help would be great!

Thank you,

Zach
zach@pelicansuperstore.com

* 16 hard drive case bottom.nc (16.75 KB - downloaded 26 times.)
Logged
zachm
Active Member

Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #1 on: January 13, 2012, 03:09:35 PM »

Figured out the solution. It had nothing to do with Gcode but with one of the motors not functioning right. Please ignore this post!!!!!
Logged
Pages: 1   Go Up
Print
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!