Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 21, 2014, 03:08:12 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
* Home Help Search Calendar Links Login Register
+  Machsupport Forum
|-+  Third party software and hardware support forums.
| |-+  Newfangled Solutions Mach3 Wizards (Moderator: Ron Ginger)
| | |-+  syntax error
Pages: 1   Go Down
Print
Author Topic: syntax error  (Read 950 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
biffo
Active Member

Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« on: December 08, 2010, 08:15:21 AM »

Hi
I have been using Mach3 for two years and have had no problems up to now,when using a wizard for gear cutting or write when I post the code from the wizard and run it I get a syntax error message for the line of code to start the motor spindle when I click on the message it brings up a screen giving several choices debug etc I click on one symbol and it says ready then I click on run script and the motor starts and then click on start on the main screen and the program runs just fine it has only just started to happen is this a bug?
Logged
Ron Ginger
Active Member

Offline Offline

Posts: 788



View Profile WWW
« Reply #1 on: December 09, 2010, 09:52:00 PM »

It sounds like you may have some bad code in the M3 macro. Ive never seen anything like this happen, and the wizards are just calling an M3.
Logged
biffo
Active Member

Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« Reply #2 on: December 17, 2010, 04:45:01 AM »

Hi Ron
Thank you for the reply, I have now fixed the problem.My installation has been on my computer for 4 years and I read in an article that it acquires a lot of crud so I copied my profile file and uninstalled Mach3 and did a clean install it now runs as sweet as a nut.
Logged
Pages: 1   Go Up
Print
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!